Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Aegon is gestopt met deposito's. Je kunt nog wel een deposito openen bij online bank Knab. Lees hier de review van Knab Deposito Sparen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aegon biedt de mogelijkheid om geld voor langere tijd weg te zetten tegen een vaste rente.

Dit is ideaal als je een flink spaarbedrag hebt waar je voorlopig niet over hoeft te beschikken. Het staat dan veilig bij een bekende Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Je kunt kiezen uit looptijden van 6 maanden tot 10 jaar.

Een depositorekening open je in enkele stappen online. Er is geen minimumbedrag van toepassing. Wel moet je eerst over Aegon Sparen beschikken. Ook die rekening open je gemakkelijk en kosteloos online.

De opgebouwde rente wordt één keer per jaar bijgeschreven op de depositorekening. Je profiteert op die manier van het rente-op-rente-effect.

Tijdens de looptijd kun je alleen geld opnemen als je bereid bent een boeterente te betalen over het opgenomen bedrag. De hoogte van de boete hangt af van de rentestand op het moment van opname.

Soms is opnemen echter kosteloos. Bijvoorbeeld bij overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of schuldsanering. Alleen het volledige spaarbedrag kan worden opgenomen, geen deel daarvan.

Speciale voordelen

  • Eenvoudig online te beheren
  • Betrouwbare Nederlandse verzekeraar
  • Zekerheid van een vaste spaarrente

 

Rente en kenmerken


Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer jaar
1 jaar0,01 %
2 jaar0,03 %
3 jaar0,05 %
4 jaar0,10 %
5 jaar0,15 %
10 jaar0,40 %

» Bezoek website


> Open deze spaarrekening bij Aegon!