Ton Hermans

Sparenvergelijking helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier andere spaarrekeningen.

...................................................................................................................................................

Alleen voor klanten van ING, je hebt een betaalrekening bij deze bank nodig. De spaarrente is afhankelijk van het saldo. 

Met de ING Bonusrenterekening krijg je een bonusrente als je spaarsaldo gelijk blijft of groeit. Zo niet, dan geldt alleen de basisrente. Beide rentes zijn variabel.

Als leuke extra ontvang je zogenaamde rentepunten bij elke euro spaarrente. Deze 'spaarpunten' kun je inwisselen tegen korting op producten in de Rentepuntenwinkel van ING.

Voorwaarden

Er kleven wel behoorlijk wat voorwaarden aan deze spaarrekening. Om voor de bonusrente in aanmerking te komen moet je saldo niet lager zijn dan in het voorafgaande spaarjaar.

De basis- én bonusrente zijn bovendien afhankelijk van het spaarsaldo. De percentages lopen op bij een spaartegoed vanaf €5.000 en €25.000.

De huidige maximaal haalbare rente geldt dan ook alleen bij een spaarsaldo vanaf €25.000.

Deze spaarrekening is daarmee alleen interessant als je al ING-klant bent en het leuk vindt om tegelijk te sparen voor cadeaus.

Speciale voordelen

  • Eenvoudig online te bestellen voor ING-klanten
  • Geld opnemen of storten is altijd mogelijk
  • Geen minimuminleg of -saldo vereist
  • Met spaarkaart: verdien 100 spaarpunten met elke euro rente

 

Rente en kenmerken


Maximale rente0,10 %
Basisrente0,05 %
Bonusrente0,05 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer jaar

» Bezoek website


> ING Bonusrenterekening openen