Dienstverlening Spaaronline.nl

Wat doet Spaaronline voor jou?

Via deze website kun je spaarproducten gratis met elkaar vergelijken, op basis van reviews en data.

Wil je een goede vergelijking kunnen maken, dan moet je eerst voor jezelf uitmaken wat je precies zoekt en wat je belangrijk vindt.

We tonen de beste en populairste producten in verschillende categorieën. Deze producten kun je het beste met elkaar vergelijken door onze onafhankelijke reviews goed te lezen. Bepaal daarna zelf welk product voor jou het meest interessant is.

Wil je het product graag aanvragen en afsluiten, dan klik je op de link onder de review. Je wordt dan doorgeleid naar de website van de spaarbank. Meestal kom je terecht op een beveiligde pagina waarop je een aanvraag kunt indienen. 

Een product aanvragen

Het aanvragen van het product gebeurt altijd op de website van de aanbieder die je hebt gekozen. Wij bemiddelen niet tijdens de aanvraagprocedure en hebben ook geen inzicht in jouw klantgegevens.

Als je vragen hebt over een bepaald product of over je aanvraag, moet je je dan ook wenden tot de desbetreffende aanbieder, meestal een bank. Wij geven niet meer informatie dan wat er op onze site staat vermeld en we doen ook geen aanbevelingen.

Je bent zelf verantwoordelijk

Deze website levert dus geen financieel advies, maar alleen informatie waarmee je zelf aan de slag kunt. Je mag ons wel algemene vragen stellen over onze vergelijking. Maar wij geven nooit advies over een specifiek product.

We zijn goedgekeurd door de AFM. Dat betekent dat de financiële informatie op onze site met zorg is samengesteld en dat we daarbij altijd uitgaan van het klantenbelang.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijking nemen we niet alle bestaande spaarproducten op, daarvan zijn er te veel. We proberen je alleen de populairste en meest relevante producten te tonen. Wat je ziet, is onze selectie uit het totale aanbod van spaarproducten in Nederland.

Met sommige productaanbieders werken we samen. Van hen krijgen we een vergoeding als jij klant bij ze wordt via onze site. Dat kost jou overigens niets. Spaaronline is een gratis dienst voor consumenten. Sponsoring heeft ook geen invloed op onze reviews. Deze worden geschreven door onze eigen redactie.

Wij werken onder meer samen met de volgende aanbieders (in alfabetische volgorde):
 

  • Knab
  • Lloyds Bank
  • Nationale-Nederlanden
  • Openbank

Hoe vergelijken wij?

De volgorde van weergave gebeurt op basis van de populariteit en kwaliteit van het product. Het is ook mogelijk om de producten zelf te sorteren, bijvoorbeeld op rentetarieven.

De populariteit wordt voornamelijk bepaald op basis van het aantal aanvragen. We sorteren ook op kwaliteit. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de waarderingen van bestaande gebruikers, het aantal klachten over producten en andere inzichten.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van producten?

Wanneer je via onze website een product afsluit, ontvangen wij hiervoor in sommige gevallen een eenmalige provisie. Dit gebeurt indien wij een contract hebben afgesloten met de aanbieder van het product, de sponsor.

Bij enkele producten ontvangen wij pas provisie als je het product daadwerkelijk gebruikt. Bij andere aanbieders geldt een vergoeding per doorgeschakelde bezoeker.

Producten van sponsors staan bovenaan in onze overzichten. Zo houden ze onze dienst gratis.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

We proberen met zo veel mogelijk aanbieders afspraken te maken en de verschillen in vergoeding klein te houden, om zo onze onafhankelijkheid te waarborgen.

Dirk Folkerts
Directeur Spaaronline.nl
dirk.folkerts@netcapital.eu