Over ons

Wat is Spaaronline?

Spaaronline.nl is een vergelijkingssite voor spaarrekeningen die je zelf online kunt openen. We tonen productoverzichten, tarieven en informatieve reviews.

Elke rekening kun je direct aanvragen, je hoeft hiervoor niet naar een bank.

De website wordt gemaakt door internetbedrijf Netcapital. Meer informatie over Netcapital vind je op netcapital.nl.

Onze missie

Spaaronline.nl biedt toegankelijke informatie waarmee consumenten zelfstandig een spaarproduct kunnen kiezen. De website is zodanig opgebouwd dat je zelf kunt bepalen wat het beste product is, op basis van je eigen voorkeuren.

Spaaronline probeert hierbij zo neutraal mogelijk te blijven. We tonen daarom altijd meerdere aanbieders per categorie. Onze reviews en productinformatie zijn geschreven door een onafhankelijke redactie.

Onze selectie van spaarproducten

In Nederland zijn honderden spaarrekeningen verkrijgbaar. Daarvan zijn er 30 à 40 te vinden op deze website, verdeeld over 5 categorieën.

Dit doen we bewust zo. We streven geen volledigheid na, maar willen consumenten juist helpen met een voorselectie van de beste en populairste spaarrekeningen.

We zorgen voor voldoende keus en tonen alleen producten die wij veilig vinden en relevant voor een breed publiek. Spaarrekeningen waarvoor weinig belangstelling blijkt te bestaan, halen we van de site af.

Vind je dat er een belangrijk spaarproduct ontbreekt, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Suggesties of opmerkingen?

Spaaronline.nl wil graag je mening horen. Zie je een fout staan of heb je suggesties voor verbetering van deze site, stuur dan een bericht via het contactformulier. Onze redactie is telefonisch niet bereikbaar.

Adverteren op Spaaronline.nl

Spaaronline.nl biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, laat dan een berichtje achter op ons contactformulier.

Bezoek- en postadres

Spaaronline.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 06-41815487
KvK-nummer: 63657287
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu