Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Knab is een nog relatief nieuwe prijsvechter op de spaarmarkt. De onlinebank biedt een complete spaarrekening met een aantrekkelijke rente. De rekening is onderdeel van het betaalpakket Knab Plus.

Je geld is altijd vrij opneembaar, vandaar de naam Flexibel Sparen. Een interessant verschil met andere spaarrekeningen is dat je ook de opgebouwde rente op ieder moment mag opnemen. Wanneer je hier geen gebruik van maakt, wordt de rente automatisch elk kwartaal bijgeschreven.

Met betaalrekening

Het is dus wel verplicht om ook een betaalrekening te hebben bij Knab. In combinatie met Knab Plus (€60 per jaar) kan de spaarrekening maximaal €50.000 saldo aan. De betaalrekening biedt echter ook rente, dus bij een hoger spaarsaldo kun je eventueel spreiden.

Tot slot is het mogelijk om zonder extra kosten meerdere spaarrekeningen te openen. Dit kan handig zijn als je een apart spaarpotje wilt maken voor een auto, vakantie of verbouwing.

Zoek je een handige spaarrekening mét betaalrekening en een hoge rente, dan is Knab Flexibel Sparen zeker het overwegen waard.

Let op, deze spaarrekening is in principe onderdeel van Knab Plus. Dat pakket kan 3 maanden gratis worden uitgeprobeerd. Daarna is het mogelijk om de spaarrekening aan te houden binnen het kosteloze Knab Basis.

Speciale voordelen

  • Volledig vrij opneembaar, ook de rente
  • Inclusief betaalrekening bij Knab
  • Geen minimuminleg
  • Je geld is veilig binnen het Nederlandse garantiestelsel

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente0,04 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal

» Bezoek website


> Open hier Flexibel Sparen bij Knab