Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Onlinebank Knab biedt een complete spaarrekening zonder verplichtingen. De rekening is onderdeel van het betaalpakket Knab Plus. Je moet dus al klant zijn van Knab.

Je geld is altijd vrij opneembaar, vandaar de naam Flexibel Sparen. Een interessant verschil met andere spaarrekeningen is dat je ook de opgebouwde rente op ieder moment mag opnemen. Wanneer je hier geen gebruik van maakt, wordt de rente automatisch elk kwartaal bijgeschreven.

Met betaalrekening

Het is dus wel verplicht om ook een betaalrekening te hebben bij Knab. In combinatie met Knab Plus (€60 per jaar) kan de spaarrekening een onbeperkt saldo aan. Maar de rente is slechts van toepassing op een saldo tot 25.000 euro, daarboven krijg je niets. Vanaf 250.000 euro krijg je te maken met negatieve rente.

Tot slot is het mogelijk om zonder extra kosten meerdere spaarrekeningen te openen. Dit kan handig zijn als je apart spaarpotjes wilt maken voor een auto, vakantie of verbouwing. Dit brengt geen meerkosten met zich mee.

Let op, voor deze spaarrekening heb je een betaalrekening bij Knab nodig, bijvoorbeeld Knab Plus

Speciale voordelen

  • Volledig vrij opneembaar, ook de rente
  • Inclusief betaalrekening bij Knab
  • Geen minimuminleg
  • Je geld is veilig binnen het Nederlandse garantiestelsel

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente0,02 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlandse
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringPer kwartaal

» Bezoek website


> Open hier Flexibel Sparen bij Knab