Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Bij ASN kun je depositosparen met een looptijd van 1 tot en met 5 of 10 jaar. Je krijgt dan een vaste rente op een eenmalige storting van minimaal €500. De rente is indien gewenst vrij opneembaar.

Het spaargeld kan tijdens de looptijd in principe alleen tegen betaling van een boete worden opgenomen. Een opname is echter boetevrij als je het geld gebruikt voor verduurzaming van je woning. Dat is wat ASN Depositosparen onderscheidt van andere spaarrekeningen met vaste rente.

Alleen rekeninghouders bij ASN kunnen een deposito openen. ASN opent tegelijk een gewone spaarrekening voor je (ASN Sparen). Daarop ontvang je de spaarsom aan het einde van de looptijd.

Je mag er ook tussentijds de rente op laten storten, zodat je er meteen over kunt beschikken. Dat kan jaarlijks of maandelijks. Kies je voor maandelijks, dan geldt er een hogere minimuminleg van €5.000.

De rente op de depositorekening laten bijschrijven kan alleen jaarlijks.

Speciale voordelen

  • Relatief veel vrijheid
  • Spaargeld is kosteloos opneembaar voor duurzame verbeteringen aan je woning
  • Rente naar keuze laten storten op je deposito- of gewone spaarrekening

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Minimaal inleggen€ 500,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks /per maand
1 jaar2,30 %
2 jaar2,30 %
3 jaar2,30 %
4 jaar2,30 %
5 jaar2,45 %
10 jaar2,75 %

» Bezoek website


> Open hier een ASN Deposito Spaarrekening