Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Populaire Turkse aanbieder van spaardeposito's met hoge rentevergoedingen. Er is keuze uit een flink aantal looptijden.

Je kunt deze depositorekening via internet aanvragen. Wel heb je eerst een spaarrekening bij Credit Europe Bank nodig. Maar die wordt automatisch voor je geopend als je er nog geen hebt. Direct een deposito aanvragen is dus mogelijk, mits je over een Nederlandse betaalrekening beschikt.

Deze spaarrekening is veilig omdat zij onder het toezicht valt van de Nederlandsche Bank. Het spaargeld is zo tot en met €100.000 gegarandeerd. Credit Europe is van oorsprong Turks maar heeft zijn hoofdkantoor in Nederland.

De rente wordt eenmaal per jaar bijgeschreven op je gekoppelde spaarrekening. Bij een looptijd vanaf 7 jaar en een inleg van minimaal 20.000 euro is maandelijkse rente-uitkering mogelijk.

Je kunt gedurende de looptijd geen geld onttrekken aan het deposito. Dit is alleen mogelijk bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, een huwelijk of de aankoop van een woning.

Speciale voordelen

  • Hoe langer de looptijd, des te hoger de rente
  • Keuze een groot aantal looptijden
  • Valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel
  • Ook geschikt voor samen sparen

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Minimaal inleggen€ 2.500,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks
1 jaar3,00 %
2 jaar2,75 %
3 jaar2,45 %
4 jaar2,35 %
5 jaar2,30 %
10 jaar2,40 %

» Bezoek website


> Open hier een Credit Europe Termijndeposito