Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Weet je zeker dat je je geld de komende tijd niet nodig hebt en wil je graag een vaste rente? Dan is een deposito van Leaseplan Bank het overwegen waard.

Voor het openen van dit deposito open je eerst een internetspaarrekening bij Leaseplan Bank. Daarvoor heb je je identiteitsbewijs, burgerservicenummer, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer nodig. Je kunt de spaarrekening openen op één of op twee namen.

Daarna kun je geld overmaken naar de spaarrekening en een deposito kiezen met een looptijd van 3 maanden tot maximaal 5 jaar. Je mag ook meer deposito’s openen, steeds met een minimumbedrag van 1.000 euro.

De rente krijg je ieder jaar of aan het einde van de looptijd. Aan het einde van de looptijd krijg je het totaalbedrag gestort op je online spaarrekening.

Speciale voordelen

  • Zeer korte spaartermijnen mogelijk
  • Bank geeft duidelijke informatie
  • Regel alles online

- Redactie Spaaronline

Rente en kenmerken


Minimaal inleggen€ 1.000,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks / einde looptijd
1 jaar2,75 %
2 jaar2,80 %
3 jaar2,85 %
4 jaar2,90 %
5 jaar2,95 %
10 jaar-

» Bezoek website


> Open hier een online spaarrekening voor depositosparen


Wat moet ik verder weten?

Leaseplan Bank is onderdeel van de autoleasemaatschappij Leaseplan. De bank investeert onder andere in een elektrisch rijdend wagenpark.