José Mast

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Bij de onlinebank Bunq kun je nu ook een spaarrekening openen als je geen betaalrekening hebt bij deze bank. Bunq Easy Savings keert iedere week rente uit.

Je krijgt de rente over een spaarsaldo tot 100.000 euro. Je kunt wel meer geld op de rekening zetten, maar daarover ontvang je geen rente.

Je spaarsaldo is ook beschermd tot 100.000 euro. 

Deze spaarrekening kent geen beperkende voorwaarden. Je kunt dus onbeperkt inleggen. Opnemen kan twee keer per maand, maar het bedrag dat je per keer opneemt is niet gelimiteerd. Ook de rente is vrij opneembaar. De rente kan wel veranderen.

Bij Bunq spaar je volledig online via de app. Je kunt bij Bunq ook een rekening openen voor een minderjarig kind, maar dan moet je eerst zelf een account hebben. De rekening delen met een andere volwassene kan niet. Telefonische ondersteuning is er niet.

In de app is het tot slot mogelijk om andere spaarrekeningen te bekijken, als je die hebt. Je moet Bunq dan toestemming geven om deze toe te voegen aan je overzicht.

Speciale voordelen

  • Vrij opnemen en storten
  • Sparen en opnemen via de app
  • Saldo is beschermd tot 100.000 euro
  • Account is in 5 minuten te openen

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente2,46 % *
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringWekelijks

» Bezoek website


> Open hier gratis Bunq Easy Savings


* Rente over maximaal €100.000.