Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

De Renteplus Rekening van Centraal Beheer kun je in een paar stappen online openen. Als je nog geen spaar- of lijfrenterekening hebt bij Centraal Beheer, kun je je identificeren met een andere bankrekening door 1 cent over te maken. De rekening op twee namen openen kan niet.

Deze spaarrekening geeft je maximale vrijheid om te sparen en geld op te nemen zoals je wilt. Je kunt er ook deposito's mee openen, dat heet bij Centraal Beheer een Rentevast Rekening.

Binnen Mijn Centraal Beheer, een persoonlijke webpagina, kun je geld overschrijven of opnemen wanneer het je zelf uitkomt. Dit kan ook met een mobiele app.

De rekening valt onder het Nederlandse garantiestelsel van spaarbanken. Dat betekent dat je het spaartegoed terugkrijgt als de bank failliet zou gaan, tot maximaal €100.000.

De rente op je spaargeld wordt maandelijks bijgeschreven op de rekening. Niet één keer per jaar zoals bij de meeste andere banken.

Speciale voordelen

  • Centraal Beheer is een degelijke Nederlandse verzekeraar
  • Nederlandse garantie tot 100.000 euro is van toepassing
  • Volledige opnamevrijheid
  • Maandelijkse rente-uitkering 

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente2,10 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks

» Bezoek website


> Open hier een Renteplus Rekening