José Mast

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

CKV Spaarbank is een Belgische bank die al sinds 1956 bestaat. Nederlanders kunnen er nu makkelijk een spaarrekening openen via het platform Raisin. Via de app van Raisin of via de website kun je geld overmaken naar en opnemen van je spaarrekening.

Om een buitenlandse spaarrekening te openen via Raisin, moet je eerst een account aanmaken op Raisin.nl of in de app. Hiervoor heb je een Nederlandse bankrekening als vaste tegenrekening nodig.

Je kunt bij CKV alleen sparen als je begint met minimaal 1.000 euro. Geld overmaken of opnemen kan altijd. Het staat dan binnen een paar dagen op je rekening. Je moet er wel voor zorgen dat er altijd minimaal 1.000 euro op de rekening blijft staan.

België heft bronbelasting op spaargeld, maar als Nederlander hoef je die belasting niet af te dragen. Dit kun je regelen door bij het openen van de rekening het ‘Attest Roerende Voorheffing Niet-inwoners’ te accepteren.

Speciale voordelen

  • Garantie tot 100.000 euro
  • Betrouwbare bank
  • Maandelijks rente
  • Tegoed altijd opneembaar

- Redactie Spaaronline

Rente en kenmerken


Maximale rente3,30 %
Minimaal inleggen€ 1.000,-
VoorwaardenJa
Max. garantie€ 100.000,-
GarantieBelgisch
Rente-uitkeringPer maand

» Bezoek website


> Begin hier met sparen bij CKV Spaarbank (via Raisin)