Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Leaseplan Bank is onderdeel van de Nederlandse autoleasemaatschappij Leaseplan. Het is een internetbank, er zijn geen kantoren waar je binnen kunt.

Deze bank valt met zijn spaarrekening wel gewoon onder het toezicht van de Nederlandsche Bank. Je geld is daarmee tot 100.000 euro beschermd binnen het Nederlandse depositogarantiestelsel.

Je kunt een rekening bij Leaseplan Bank eenvoudig via internet aanvragen. Sparen en de rekening beheren gaat gemakkelijk via de pc of mobiele telefoon. Je bent volledig vrij in het opnemen en storten van spaargeld. Restricties zijn er niet.

Het opvallendst aan deze rekening is dat je de spaarrente elke maand krijgt uitgekeerd. Bij de meeste banken is dat jaarlijks of per kwartaal.

Zoek je zonder omwegen een goede plek voor je spaargeld, dan kun je bij Leaseplan Bank Flexibel Sparen relatief snel een online rekening openen. 

Speciale voordelen

  • Snel online te openen
  • Je geld is vrij opneembaar, zonder restricties
  • Rente wordt elke maand uitgekeerd
  • De rekening valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel
  • Ook als gezamenlijke spaarrekening te openen

- Redactie Spaaronline

 

Rente en kenmerken


Maximale rente2,20 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks

» Bezoek website


> Begin nu met Flexibel Sparen bij Leaseplan Bank