Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Nationale-Nederlanden Bank biedt een internetspaarrekening zonder enige beperkende voorwaarde. De opzet is lekker eenvoudig.

Alles werkt online. Je kunt op elk gewenst moment bankieren op je laptop, tablet of smartphone. Openen van de rekening is gratis, er geldt geen minimuminleg. Spaargeld kan ook altijd kosteloos weer worden opgenomen.

Je kunt maximaal negen spaarpotjes aanmaken, waarmee je spaart voor een bepaald doel.

Wil je graag een vaste rente, dan kun je vanuit deze internetspaarrekening ook een deposito openen. De minimumlooptijd is 1 jaar.

Nationale-Nederlanden is sinds 2016 een volledig zelfstandige bank (geen onderdeel meer van ING). Je spaargeld is beschermd binnen het Nederlandse spaargarantiestelsel, tot en met 100.000 euro per persoon.

NN hanteert aparte rentetarieven per saldoklasse. Het in de tabel getoonde tarief is voor een saldo tot 25.000 euro. Daarboven kan de rente lager liggen, maar dat hoeft niet.

Speciale voordelen

  • Intuïtief in gebruik
  • Spaargeld is volledig vrij opneembaar
  • Bekende bank
  • Gebruik je bestaande betaalrekening als tegenrekening
  • Ook als gezamenlijke spaarrekening mogelijk

- Redactie Spaaronline

Rente en kenmerken
(per 1 april 2024)


Maximale rente2,00 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenNee
Max. garantie€ 100.000,-
GarantieNederlands
Rente-uitkeringJaarlijks

» Bezoek website


> Nationale-Nederlanden Internetsparen hier openen