Ton Hermans

Spaaronline helpt je graag met kiezen. Dat kunnen we alleen doen als spaarbanken ons ook sponsoren. Dit heeft echter geen invloed op onze teksten. In de reviews lees je onze eigen mening.

Voor deze vrij opneembare zakelijke spaarrekening van Knab heb je ook het Knab Zakelijk-pakket nodig. Hiermee krijg je voor 7 euro per maand zowel een zakelijke betaalrekening als meerdere spaarrekeningen.

Je opent gratis en onbeperkt extra spaarrekeningen, bijvoorbeeld voor spaardoelen zoals een nieuwe computer of bedrijfswagen. Je kunt zelf namen toekennen aan deze spaarrekeningen (bijvoorbeeld Computer of Auto).

Het is ook mogelijk om spaardeposito's met een hogere spaarrente te openen voor geld dat je langere tijd niet nodig hebt.

Schuiven tussen meerdere rekeningen

Knab Zakelijk Flexibel Sparen maakt dus deel uit van Knab Zakelijk. De tegoeden zijn eenvoudig heen en weer te boeken tussen alle rekeningen.

Knab Zakelijk is vooral bedoeld voor kleine ondernemers met relatief weinig transacties. Specifieke zakelijke service zoals sealbags is er niet. Ben je zzp'er of heb je een kleine organisatie, dan kun je met Knab Zakelijk prima uit de voeten. Je profiteert dan van heldere en relatief lage kosten.

Speciale voordelen

  • Compleet zakelijk pakket met meerdere spaarrekeningen
  • Rente is op elk moment opneembaar
  • Geef je spaarrekeningen zelf een naam
  • Lage kosten

- Redactie Spaaronline

 

Rente en voorwaarden


Maximale rente2,00 % *
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieNederlands
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringJaarlijks

» Bezoek website


> Open hier Knab Zakelijk Flexibel Sparen


* Komt je saldo boven de 250.000 euro, dan krijg je over het meerdere een lagere rente.