De Welkom Spaarrekening van Openbank geeft tijdelijk een extra hoge rente. Je kunt deze spaarrekening alleen openen als je nog geen zes maanden een Open Betaalrekening hebt. Deze is gratis.

Je krijgt dan gedurende een aantal maanden, bijvoorbeeld een halfjaar of een jaar (zie tabel), een hoge rente over je saldo op de spaarrekening tot maximaal 1.000.000 euro.

Daarna zet Openbank de Welkom Spaarrekening om naar een Open Spaarrekening met de lagere standaardrente. (*)

Het is dus mogelijk om zonder kosten een betaal- en een spaarrekening te openen en je spaargeld op de spaarrekening te zetten tegen een tijdelijk hogere rente. 

Speciale voordelen

  • Gratis spaar- én betaalrekening
  • Geen minimuminleg
  • Vrij opneembaar

Extra welkomstactie

Het in de tabel getoonde maximalerentetarief is een tijdelijke aanbieding. Het is alleen van toepassing op nieuwe klanten die een rekening openen. De actie is voor onbepaalde tijd en kan op enig moment stoppen. Kijk op de website van Openbank voor de precieze voorwaarden.

- Redactie Spaaronline

Rente en kenmerken


Maximale rente3,65 % (½ jaar lang) (*)
Basisrente2,65 %
Minimaal inleggen€ 1,-
VoorwaardenJa
GarantieEuropees
Max. garantie€ 100.000,-
Rente-uitkeringMaandelijks

» Bezoek website


> Open hier een Welkom Spaarrekening


Wat moet ik verder weten?

Openbank is onderdeel van de Spaanse bank Santander, een van de grootste banken in Europa. De bank heeft een Spaanse bankvergunning. Je saldo is daardoor tot 100.000 euro beschermd door het depositogarantiestelsel.

 

* Let op: de in de review vermelde rentetarieven kunnen altijd worden gewijzigd.

Er wordt voor de Open Spaarrekening rente vergoed over een saldo van maximaal 300.000 euro. Heb je een hoger saldo, dan ontvang je geen rente over het meerdere.